Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PROFESOR KOROTKOV: ENERGIJA BOSANSKIH PIRAMIDA SNAŽNIJA OD MEKSIČKIH PIRAMIDA U TEOTIHUACANU

Ugledni kvantni fizičar, profesor na Univerzitetu u St. Peterburgu (Rusija), dvostruki doktor nauka i izumitelj instrumenata za mjerenje različitih energetskih fenomena Konstantin Korotkov, dobio je dozvolu za mjerenje u tunelima ispod piramida Teotihuacana te na vrhovima Piramide Sunca, Mjeseca i Quetzacoatla.
 
Njegov zaključak bio je da je energija u tunelima meksičkih piramida loša, na vrhovima piramida je jako dobra. Međutim, Konstatuje Korotkov, do sada najjača izmjerena energija bila je na vrhu bosanskih piramida u Visokom. 
 
Kao što je poznato, Konstantin Korotkov učesnik je više naučnih konferencija u Visokom, gdje je radio i niz mjerenja. Na konferenciji za medije 2016. izjavio je da je 'otkriće bosanskih piramida jednako otkriću piramida Maja'.
 
Više u njegovom izvještaju:
 
Zadnje ažuriranje subota, 16 novembar 2019 23:45

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved