Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

ODRŽAN SASTANAK KOLEGIJA FONDACIJE

U kancelariji Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ u Sarajevu, u četvrtak 21.novembra, održan je redovni sastanak kolegija Fondacije, kojem su prisustvovali koordinatori i osobe zadužene za vođenje određenih sektora u Fondaciji. Sastanak je vodio direktor Fondacije dr. Semir Osmanagić, a u ime UO bio je prisutan i Ahmed Bosnić.

Bila je ovo svojevrsna prilika za kraći pregled i rezime još jedne uspješne sezone, a razgovaralo se o brojnim temama, kao i načinima za poboljšanje pojedinih segmenata u radu. Među temama su se našle i aktivnosti na arheološkim lokacijama u ovoj, te narednoj godini, govorilo se i o narednoj sezoni volontiranja, kao i aktivnostima u parku „Ravne 2“, kako u sezoni koja je na izmaku, tako i o aktivnostima koje nas očekuju u budućnosti.

Sastanak Kolegija je bio prilika i za planove za narednu sezonu, posebno vezane za vodičku službu, nove vodiče, ali i nove lokacije koje će se naći u sklopu obilazaka arheološko-turističkih lokacija u Bosanskoj dolini piramida.

Na kraju sastanka formirana je i komisija koja će i ove godine biti zadužena za nagrade najuspješnijim i najzaslužnijim uposlenicima Fondacije, koje će biti dodijeljene na redovnom godišnjem sastanku, koji je planiran za početak narednog mjeseca.

Zadnje ažuriranje petak, 22 novembar 2019 10:09

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved