Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

DR. OSMANAGIĆ POSJETIO REDAKCIJU „DNEVNOG AVAZA“

Direktor Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ dr. Semir Osmanagić u četvrtak 21.novembra 2019. posjetio je redakciju Dnevnog avaza. Bila je ovo prilika da se susretne sa novinarima i urednicima najtiražnijeg bh.dnevnog lista, te na licu mjesta vidi kompletan proces rada novine i web portala Avaza.

Dr. Osmanagić je ovaj posjet iskoristio i da pozove novinare i uposlenike Dnevnog avaza u Visoko i Bosansku dolinu piramida u jednodnevni posjet i obilazak svih lokacija na kojima radi Fondacija, a ideja se dopala uposlenicima, tako da će u narednom periodu novinari Dnevnog avaza biti gosti Fondacije u Visokom.

U redakciji Dnevnog avaza dr. Osmanagića je dočekao i glavni i odgovorni urednik Kenan Kešmer, a u ugodnom razgovoru dotakli su se brojnih tema, a najviše interesovanja novinari su pokazali za istraživanja i sve ono što se zbiva u Bosanskoj dolini piramida, a o čemu Dnevni avaz redovno i izvještava svoje čitaoce.

Zadnje ažuriranje petak, 22 novembar 2019 10:01

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved