Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Zaboravite na svakodnevni stres i osvježite svoje tijelo i um u prijatnom okruženju

Sjajna ponuda u kompleksu Ravne tokom zimskih mjeseci.

MASAŽA, KIROPRAKTIKA

Masaža nije luksuz, to je put prema zdravijem i sretnijem životu. Masaže su najdraži tretmani osoba koje žele popraviti opće psihofizičko stanje i osloboditi se napetosti i bola. Masaža je dijalog sa tkivom u kojem osoba ne treba pričati, ali tijelo iskusnom maseru terapeutu priča o svim stresovima koji su se začahurili u tijelu. Masaža relaksira, umiruje, oslobađa blokade, popravlja cirkulaciju i snaži tijelo.

Kiropraktičari imaju holistički pristup liječenju, vjerujući da tijelo, uz pomoć stručnjaka, ima sposobnost samoozdravljenja. Oni koriste prirođenu sposobnost organizma da se sam izliječi uz pomoć pravilnog funkcioniranja živčanog sustava.

Tokom zimskog i proljetnog perioda Centar za terapeutsku masažu i kiropraktiku Ravne u Aero banji (samo 100 m od ulaza u tunele Ravne) ima poseban popust od 35%. Tretman od 30 minuta košta 25 KM, a od 60 minuta 50 KM. Centar radi svaki dan od 10-18 sati. Kontakt osoba je Tea, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , mob. (062) 819-953.

Dobrodošli.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 25 novembar 2019 09:07

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved