Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

VISOČKI RUKOMETNI VETERANI NA TURNEJI U BELGIJI PROMOVIRALI BOSANSKU DOLINU PIRAMIDA

Visočki rukometni veterani proteklih devet dana proveli su na turneji po Belgiji, gdje su odigrali tri utakmice, ostvarili dvije pobjede, te jedan poraz, ali ono što je mnogo bitnije, jeste da je ova turneja RK „Bosna veterani“ za cilj imala promociju Visokog, a posebno Bosanske doline piramida.

 - Pored sportskog dijela turneje imali smo još jedan cilj i želju, a to je da naš grad Visoko predstavimo u što ljepšem svjetlu, tako da smo radili i direktnu promociju naših bosanskih/visočkih piramida, a ovom prilikom se u ime našeg kluba zahvaljujemo Fondaciji „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ i direktoru dr. Semiru Osmanagiću koji su nam izašli u susret prilikom organizacije putovanja, donacijom i podrškom za samu turneju, kao i promo materijalom koji smo nosili sa sobom i kroz koji smo dodatno napravili promociju Bosanske doline piramida. – kazali su iz RK „Bosna veterani“ Visoko.

Pored odigranih utakmica, ono što je bitno pomenuti s ove turneje jeste i susret s predstavnicima grada Tongerena prilikom kojeg je dogovorena saradnja dva grada, kao i bratimljenje dva kluba, a Belgijanci već na proljeće stižu u našu zemlju, ali i s nestrpljenjem očekuju obilazak najatraktivnijih turističkih lokacija u našoj zemlji, lokacija u Bosanskoj dolini piramida.

Zadnje ažuriranje utorak, 03 decembar 2019 14:23

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved