Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

FRANCUSKA AMBASADA U BIH PROMOVIŠE DOKUMENTARAC ARTE TV O BOSANSKIM PIRAMIDAMA

Bosanska dolina piramida u Visokom je svjetski poznati lokalitet koji godišnje posjete desetine hiljada gostiju iz cijelog svijeta. Prethodnih godina o najvećim piramidama na svijetu snimljene su brojne emisije, dokumentarni filmovi i prilozi, koji su obišli planetu, a Visoko i Bosansku dolinu piramida posjetili su i brojni ambasadori i predstavnici stranih ambasada i predstavništava u našoj zemlji.

Proteklih dana u javnost je izašao i novi dokumentarac francusko – njemačkog TV kanala Arte, a posebno nam je zadovoljstvo što je pomenuti dokumentarac, ali i Bosansku dolinu piramida na svojoj zvaničnoj Facebook stranici pomenula i ambasada Francuske u našoj zemlji.

„Slavne piramide iz Visokog i dalje opčinjavaju! Francusko-njemački kanal ARTE im je posvetio reportažu koja je dostupna online do 4. aprila.“ napisali su na zvaničnoj Facebook stranici francuske ambasade u BiH, te objavili ovaj interesantni dokumentarni film.

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved