Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

POZNATI BH.YOUTUBER NUNI NOVI VLOG SNIMIO U PRAHISTORIJSKOM KOMPLEKSU TUNELA RAVNE

Poznati bh.youtuber i Visočanin Namik Đulić poznatiji kao Nuni, posjetio je ovih dana Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, gdje je nastao i njegov posljednji vlog, s nazivom „Tajne bosanskih piramida (tunela).

Bitno je pomenuti kako je Nuni jedna od najvećih zvijezda društvenih mreža u našoj zemlji sa skoro 250.000 pratilaca na Youtube kanalu, a tunele je posjetio sa svojim prijateljima, sa kojima je snimio i kratki video, koji je podijelio na svom Youtube kanalu.

Nakon posjeta tunelima Ravne Nuni i ekipa su obišli i Arheološko-turistički park „Ravne 2“ gdje su također snimili nekoliko kadrova, a na kraju se zahvalio svojim domaćinima i vodičima uz poruku: „Dođite posjetiti naše Visoko“!

Za sve Nunijeve pratioce i sve one koje zanima njegova video reportaža o Bosanskoj dolini piramida i Prahistorijskom podzemnom kompleksu tunela Ravne, video možete pogledati na sljedećem linku:

Related Video

Zadnje ažuriranje utorak, 11 februar 2020 13:33

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved