Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

„MEDIA DAY“ FONDACIJE U SUBOTU 14.MARTA U KOMPLEKSU RAVNE

Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ svake godine tradicionalno organizira obilazak atraktivnih lokacija u Visokom za predstavnike medija. Tako će biti i ove godine, odnosno na početku ove sezone, a obilazak i druženje s predstavnicima medija je planiran za subotu 14.marta. Domaćin cjelodnevnog obilaska atraktivnih lokacija u Kompleksu Ravne će biti dr. Semir Osmanagić, a planiran je i zanimljiv program obilaska.

PROGRAM POSJETE:

09:45 – 10:00 Okupljanje ispred Muzeja Fondacije u Kompleksu Ravne u Visokom

10:00 – 10:30 Obilazak Muzeja Fondacije čiji će nas artifakti odvesti na putovanje u daleku prošlost

10:30 – 12:00 Obilazak ljekovitog Prahistorijskog podzemnog kompleksa tunela Ravne

12:00 – 14:00 Obilazak jedinstvenog parka „Ravne 2“, po mnogima najljepšeg parka u Europi

14:00 – 15:00 Ručak u parku „Ravne 2“, ukusna i raznovrsna hrana u organizacija žena iz Visokog

15:00 – 16:00 Posjeta novootkrivenim tunelima „Ravne 3“ i „Ravne 4“

Bitno je pomenuti kako je organiziran i prijevoz za goste iz Sarajeva,a okupljanje ispred Zemaljskog muzeja u subotu 14. marta s polaskom autobusa u 09:00 sati u pratnji vodiča Fondacije.

Bit će ovo još jedno u nizu druženja direktora, članova Upravnog odbora, vodiča i uposlenika Fondacije sa predstavnicima medija, tako da je i ovo prilika za sve zainteresirane uposlenike medijskih kuća u našoj zemlji, ali i šire, da nam se jave i najave i svoj dolazak.

Pored obilaska lokacija u parku „Ravne 2“, predstavnici medija koji ovaj dan odluče provesti u Bosanskoj dolini piramida sa porodicama i djecom, za djecu će imati i poseban program u parku „Ravne 2“, uz animatore i brojne sadržaje, dok je za sve goste na kraju posjete obezbijeđen i ručak.

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved