Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

FONDACIJA SE PREDSTAVILA NA 42.MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Beograd je od 19. do 23. februara 2020. godine bio domaćin 42. Međunarodnog sajma turizma, a ove godine među izlagačima se našla i Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“,koju je predstavljala Lejla Zukić, voditeljica turističke agencije „Bosanske piramide“.

- Riječ je o najvećem turističkom događaju ovog tipa u našem dijelu Europe, a sa nama je bilo 8 suizlagača i to: hoteli 'Hills' i 'Hollywood', hotel 'Walter', Grupacija 'Europe', Turističke agencije 'Zoom Travel' i 'Fortuna', Restoran 'Park prinčeva', kao i 'Sarajevo Film Festival' te naravno Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“, koja predstavlja turističke i arheološke fenomene Bosanske doline piramida, te i na taj način u našu zemlju pozvati brojne goste. – kazala nam je Lejla Zukić.

Sajam u Beogradu za vrijeme njegovog trajanja posjetile su desetine hiljada ljudi, a na sajmu se našao i ogroman broj izlagača iz brojnih zemalja. Vrijedno je pomenuti kako je izložbeni štand Fondacije posjetila i ambasadorica naše zemlje u Srbiji Aida Smajić, ali i brojni zainteresirani posjetioci, koji su imali priliku da ponesu promotivni materijal, da se upoznaju sa projektom istraživanja najvećih piramida na svijetu, te da i na ovaj način budu pozvani u Bosansku dolinu piramida.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 24 februar 2020 08:17

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved