Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

VIDEO: DR. OSMANAGIĆ GOSTOVAO U CENTRALNOM DNEVNIKU – KORONA JE PROJEKAT I MOŽE SE UNIŠTITI

U večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika na FaCE TV kod Senada Hadžifejzovića, gostovao je direktor Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ i pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić.

Tema dnevnika bio je korona virus, aktuelna tema kojom se bavi cijeli svijet u posljednjih nekoliko sedmica, a dr. Osmanagić je govorio o ovom virusu, načinima kako se izliječiti, ali i kako je izbjeći, odnosno zaštiti svoj organizam i podići imunitet.

- Korona je projekat, ne može se desiti na ovoj planeti tako nešto veliko da nije projekat, da nije upravljan. Dizajniran, problem se napravi, dostigne vrhunac i onda se ponude rješenja i po toj formuli se sve dešava na ovoj planeti u zadnjih 7.000 godina. – kazao je dr. Osmanagić na početku gostovanja, te dodao: „Morao bih te ispraviti Senade kad si rekao da se korona ne može uništiti. Naravno da se može uništiti, ali o tome možemo kasnije…“.

O čemu su razgovarali u ovom izdanju Centralnog dnevnika domaćin Senad Hadžifejzović i dr. Semir Osmanagić, možete pogledati u video prilogu: 

Related Video

Zadnje ažuriranje subota, 14 mart 2020 13:58

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved