Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

NOVI BILLBOARDI U KOMPLEKSU RAVNE

Uoči restriktivnih mjera povodom širenja corona virusa, tim Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramdia Sunca’ nastavio je s uređenjem svojih lokacija. Tako su postavljeni novi billboardi u parku ‘Ravne 2’, ispred tunela Ravne i na Bosanskoj piramidi Sunca.

Osvježeni su posteri s rezultatima ocjenjivanja ovih lokacija na Trip Advisoru. Izvanredne ocjene za lokacije Fondacije su u prosjeku na nivou od 4,5, a na skali od 1-5.

Također, obilježena je i lokacija nove instalacije u parku - ‘Vremeplov’. Njeno otvaranje očekuje se za početak ljeta 2020.

Posjetioci lokacija Fondacije su novim billboardom informirani i o pobjedi filma ‘Park Ravne 2 – Unikatni energetski park u Europi’ na Međunarodnom filmskom festivalu ITN u Berlinu, u konurenciji ‘Umjetnost i kultura’ čiji su rezultati objavljeni 5. marta 2020.

Zadnje ažuriranje subota, 21 mart 2020 10:39

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved