Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

INTERVJU S DR. OSMANAGIĆEM PREMAŠIO MILION YOUTUBE PREGLEDA

Prije dolaska corona virusa u Bosnu i Hercegovinu, prije formiranja Federalnog štaba civilne zaštite i prije svih restriktivnih mjera koje su uslijedile na čitavom teritoriju Bosne i Hercegovine i okolnih zemalja (Hrvatske, Srbije, Crne Gore itd.), pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić je dao intervju za Face TV iz Sarajeva.

On je bio gost u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem. Po prvi put je jedan istraživač s balkanskih prostora direktno i nedvosmisleno ustvrdio da je corona virus projekat i dio biološkog ratovanja koje je usmjereno protiv ljudi izazivajući njihovu stalnu mizeriju.

Tokom razgovora, dr. Osmanagić je svojim pro-aktivnim stavom ponudio način suprotstavljanja svim mikrobima: virusima, bakterijama i gljivicama. Naime, negativni ioni razlažu i uništavaju mikrobe. Koncentracija negativnih iona je visoka na planinama, ali je u podzemnim tunelima Ravne ispod bosanskih piramida 30-50 pura viša od onih na Igmanu ili Bjelašnici. Stoga su tuneli Ravne najzdravije i najsigurnije mjesto na Planeti.

Drugi instrument borbe organizma protiv virusa je naš imunitet. Dva sata boravka u crnogoričnoj šumi nam osigurava dva mjeseca imuniteta, jer borovi luče eterična ulja koja se suprotstavljaju mikrobima.

U međuvremenu su donesene restriktivne mjere, ljudima je zabranjeno da izlaze iz svojih kuća i stanova, tako da ćemo na posjetu tunelima Ravne i borovim šumama malo pričekati.

Related Video

Zadnje ažuriranje subota, 21 mart 2020 10:48

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved