Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

TUNELI RAVNE ZATVORENI VEĆ DESET DANA

Federalni štab Civilne zaštite FBiH donio je 17. marta 2020. restriktivnu mjeru zabrane okupljanja i posjete kulturnim, muzejskim i drugim organizacijama s početkom važenja 18. mart 2020. u 6:00 sati. Istog dana Fondacija 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca' donijela je odluku o zatvaranju svih svojih lokacija za posjetioce koje uključuju piramide, tunele i park 'Ravne 2'.

Time je Fondacija pokazala da u potpunosti poštuje naredbe organa Federacije.

Vrijeme će pokazati da li je čitav svijet upao u zamku koju su mu nametnule elite preko svojih medija i organizacija kao WHO i druge.

U pregled lokacije tunela Ravne došao je 26. marta 2020. direktor Fondacije dr. Semir Osmanagić. Poznato je da su ovi tuneli, s izmjerenim energijama piramide i visokim koncentracijama negativnih iona, najefikasnija drevna mašina u borbi protiv mikroba (virusa, bakterija, gljivica). U proteklih desetak dana, Fondacija je primila veći broj poziva iz BiH, ali i iz Srbije i Hrvatske, u kojima je izražen interes za posjet tunelima.

U priloženom videu može se vidjeti prizor na koji je naišao.

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 27 mart 2020 08:53

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved