Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

ŠANK NA OTVORENOM (Foto galerija)

U pripremi za doba poslije ‘stanja prirodne nesreće’, tim Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ vrši pripreme za prijem posjetilaca u parku ‘Ravne 2’. Novina ove godine će biti dvije lokacije za odmor i osvježenje te popularnu kafu, čaj i sokove.

Na ulazu u park, u okviru Info punkta Fondaccije bit će postavljena dva aparata s toplim i hladnim napitcima i grickalicama. Na zahtjev mnogobrojnih posjetilaca parka, u ponudi će biti i domaći sokovi, čaj i turska kafa.

Priručni šank na otvorenom upravo je napravljen, a očekuju se da stolovi budu raspoređeni u skladu s propisanim restriktivnim mjerama.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 03 maj 2020 19:38

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved