Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

YOUTUBE ZVIJEZDA NUNI I DR. SEMIR OSMANAGIĆ U DOKUMENTARCU O BOSANSKOJ DOLINI PIRAMIDA

Pored gostiju iz brojnih bh.gradova koji su jedva dočekali otvorenje arheoloških i turističkih lokacija u Bosanskoj dolini piramida, u nedjelju 10.maja 2020.godine Kompleks Ravne je posjetio i poznati visočki i bh.youtuber Namik Djulić NUNI, a pored posjete i obilaska lokacija, napravljen je i interesantan dogovor koji će u narednom periodu rezultirati i zanimljivim dokumentarnim filmom.

- Upravo prije nekoliko dana sam bio u posjetu parku „Ravne 2“, nisam odavno tu bio pošto sam na relaciji Visoko-Sarajevo-Beograd i iznenadio me poziv novinara Fondacije, kao i prijedlog o saradnji. Zaista sam bio iznenađen pozivom, a onda i počašćen, jer od malena pratim situaciju sa razvojem ovog projekta u našem gradu, a jako mi je krivo što projekat nije dobio onoliku podršku, koliku zaslužuje. – priča nam Nuni.

Pojasnio nam je i šta je to što zajednički spremaju dr. Semir Osmanagić, Fondacija i Nuni.

- Dogovorili smo jedan interesantan projekat, tačnije dokumentarni film koji bi trebao trajati između 20 i 25 minuta, koji će biti objavljen na mom, youtube kanalu Fondacije, kao i na kanalima mojih prijatelja. Kadrove za film ćemo snimati na najatraktivnijim lokacijama, kojih je zaista mnoštvo i jedva čekam da počnemo snimanje, da obiđem sve te interesantne lokacije, ali i da sve snimimo, montiramo i pokažemo gledateljima. Gledatelji će definitivno uživati, bit će tu zezanja sa moje strane, ali i ozbiljne i poučne priče i ozbiljnih tema, jer nam je namjera da Visoko i Bosansku dolinu piramida pokažemo u najljepšem mogućem svjetlu i jedva čekam da počnemo sa snimanjem i da film ugleda svjetlost dana. – otkrio nam je Nuni.

Nakon što bude snimljen, film će biti dostupan i na oficijelnom kanalu Fondacije, kao i na našim oficijelnim kanalima na svim društvenim mrežama.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 11 maj 2020 19:29

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved