Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PROF. DR. SAJMA DAUTOVIĆ: ENERGIJA PIRAMIDA POSTOJI, U TO SAM SE UVJERILA

Prof. dr. Sajma Krkić - Dautović, nekadašnja šefica Klinike za infektivne bolesti Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu i vrhunski stručnjak u oblasti infektologije, gostovala je u subotu, 25.jula 2020, u programu Televizije  FACE te je tokom polusatnog razgovora objasnila sve aspekte pojave i toka bolesti izazvane virusom Covid-19 kao i načine liječenja i prevencije.

Prof.dr. Dautović je istakla da vjeruje da je ovaj virus modifikovan, odnosno, da je riječ o prirodnom virusu koji je modificiran sekvencama virusa HIV-a. Posebno je istakla značaj prevencije bolesti izazvanom virusom Covid-19, a kao jednu vrstu prevencije, ali i mogućeg načina liječenja, izdvojila je energiju bosanskih piramida i negativne ione.

-          Energija piramida postoji. U to sam se uvjerila. Sada treba istražiti djeluje li i na ovaj virus – kazala je prof.dr. Dautović.

Njen intervju pogledajte u nastavku:

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 27 juli 2020 11:50

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved