Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PONUDA ALEJE SUVENIRNICA: JAČANJE IMUNITETA KROZ MINERALE, VITAMINE I GLJIVE

Prošlogodišnja dobirnica priznanja Fondacije kao najuspješniji obrt u Aleji suvenirnica u kompleksu Ravne Erna Okanović vlasnica je obrta „Zdravlje iz Božije bašte“.

-Vesela i nasmijana lica naših gostiju, nažalost samo iz BiH i Srbije ove godine, sa oduševljenjem pričaju o prelijepom vremenu provedenom na lokacijama Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ i želji da se što prije vrate u što većem društvu porodice i prijatelja. – priča nam Erna.

U doba opasnosti od virusa najbolji prijatelj čovjeka je dobar imunitet.

- Dobar  imunitet je oduvijek, a pogotovo u doba pandemije naš najbolji prijatelj. Veoma je važan optimalan unos minerala i vitamina, te drugih brojnih aktivnhi bioloških supstanci iz biljaka i ljekovitih gljiva koji služe kao kofaktori u imunološkim reakcijama i zaštiti od patogenih organizama kao što su virusi, bakterije, gljivice. Imunosistem je upravo to - sistem, a ne jedinka. Da bi pravilno funkcionisao vrlo su važni sklad i ravnoteža svih sistema našeg organizma.  U našem shopu u Aleji Suvenirnica nudimo moćne ljekovite gljive : Čaga gljiva ( Inonotus obliquus), Reishi gljiva ( Ganoderma Lucidum) i Brezova guba (Piptoporus Betulinus) koje su bogate velikim brojem aktivnih bioloških supstanci i korištenjem pripravaka od ovih gljiva upravo vraćamo balans našem tijelu, pomažemo svim sistemima u organizmu da vrše optimalnu funkciju, kreiramo imunisistem i štitimo naše zdravlje. Kada bi ljudi znali koliko su zaista ove gljive ljekovite, znali bi i da je pravo vrijeme da ih počnu koristiti.  Opća strategija zdravog života je način da počnete pružati podršku svom imunosistemu, a to podrazumijeva da pored korištenja prirodnih preparata, iznimno je važno osigurati tijelu fizičku aktivnost, pogotovu na svježem zraku i suncu. Ovom prilikom prijateljski i od srca pozivam sve čitatelje da posjete  Podzemni labirint tunela Ravne, Arheološki park „Ravne 2“ i da budete dio mnogobrojnih gostiju koji su pronašli zdravlje, sreću i mir na ovim lokacijama, te da nas posjetite u Aleji Suvenirnica kod Tunela Ravne da vas detaljno upoznamo  sa čudesnim moćima ljekovitog bilja i ljekovitih gljiva u zaštiti zdravlja i poboljšanju zdravstvene slike. – ispričala nam je Erna.

Inače, s bogatom ponudom ovog shopa moguće se upoznati i putem Facebook stranice https://www.facebook.com/ZdravljeIzBozijeBaste/  kao i dolaskom i posjetom Aleji suvenirnica u Kompleksu Ravne.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 13 avgust 2020 11:56

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 8:00-18:00 (septembar-novembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved