Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PREDSJEDNIK AS HOLDINGA RUSMIR HRVIĆ – IMPRESIONIRAN SAM SVAKI PUT KADA DOĐEM U OBILAZAK BOSANSKE DOLINE PIRAMIDA

U delegaciji Vispaka i AS Grupacije koja je ovog ponedjeljka bila u obilasku arheoloških i turističkih lokacija u Kompleksu Ravne, bio je i predsjednik Uprave AS Holdinga, gospodin Rusmir Hrvić. Ovo mu nije bio prvi posjet, ali kako nam je rekao, svaki put vidi i sazna nešto novo.

- Ja sam već nekoliko puta bio u obilascima i svaki put nešto novo vidim i čujem, i impresioniran sam nekim stvarima, posebno ovim današnjim posjetom i domaćinstvom dr. Osmanagića, što je za sve nas bilo zaista jedno sjajno iskustvo. Nama dolaze ljudi iz cijelog svijeta, od Amerike, preko Evrope, Azije, i već su svi čuli za bosanske piramide, i svi dodatno ispituju o različitim aspektima ovih otkrića, a oni koji su već bili ovdje i sve ovo vidjeli, zaista odlaze prezadovoljni i rado se vraćaju. Dodatno me fascinira da je nešto ovakvo, glamurozno i veliko, urađeno i napravljeno u to vrijeme, prije 15 – 20.000 godina, jer i danas kada se rade neki veliki projekti, često ostanemo i pored sve tehnologije koju imamo, začuđeni i iznenađeni, a posebno je fascinantno da je nešto ovakvo rađeno prije toliko hiljada godina. – podijelo je svoje impresije gospodin Hrvić.

AS Grupacija je svijetli primjer uspješnog poslovanja i u poslovnom svijetu zasigurno jedan od najboljih ambasadora naše zemlje u svijetu, dok s druge strane Fondacija s arheološke i turističke strane čini velike napore na promociji BiH.

- Mi već desetak godina sarađujemo, to je saradnja između Vispaka i Fondacije, i svake godine ta saradnja se podiže na jedan viši nivo. U budućnosti ćemo sigurno ponovo ovamo dolaziti, imamo i neke ideje da dođemo sa kompletnim menađmentom svih naših članica, a naravno i svoje goste ćemo nastaviti dovoditi u Bosansku dolinu piramida, ali i nastaviti saradnju i podići je na još viši nivo. – kazao nam je predsjednik Uprave AS Holdinga, gospodin Rusmir Hrvić.

Zadnje ažuriranje utorak, 15 septembar 2020 10:57

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 8:00-18:00 (septembar-novembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved