Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

POSJETIOCE PARKA „RAVNE 2“ ZABAVILI ČLANOVI KUD „ŽELJEZARA“ ZENICA

Lijepo vrijeme i izuzetno visoke temperature za ovo doba godine, privukle su u subotu 10.oktobra posjetioce željne prirode, ali i edukacije, pozitivne energije i relakacije, u najljepši park u ovom dijelu Europe, Arheološko – turistički park „Ravne 2“.

Prijatelji i članovi UO Fondacije, Mahir Hadžiahmetović, Josip Svoboda i Nijaz Skenderagić su u Bosansku dolinu piramida doveli profesore, doktore, akademike i brojne eminentne goste, koji su imali priliku obići dio lokacija u Kompleksu Ravne, uz pratnju i predavanja dr. Semira Osmanagića.

Drugi dio ovog sunčanog dana bio je rezervisan za muziku i ples, a za dobro raspoloženje su bili zaduženi članice i članovi Kulturno-umjetničkog društva „Željezara“ iz Zenice.

I ovu subotu Bosanska dolina piramida i Kompleks Ravne su bili mjesto za bijeg iz gradske gužve, mjesto odmora, relaksacije, ali i mjesto muzike i plesa.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 12 oktobar 2020 14:06

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 8:00-18:00 (septembar-novembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved