Logo
Print this page

POSJETIOCE PARKA „RAVNE 2“ ZABAVILI ČLANOVI KUD „ŽELJEZARA“ ZENICA

Lijepo vrijeme i izuzetno visoke temperature za ovo doba godine, privukle su u subotu 10.oktobra posjetioce željne prirode, ali i edukacije, pozitivne energije i relakacije, u najljepši park u ovom dijelu Europe, Arheološko – turistički park „Ravne 2“.

Prijatelji i članovi UO Fondacije, Mahir Hadžiahmetović, Josip Svoboda i Nijaz Skenderagić su u Bosansku dolinu piramida doveli profesore, doktore, akademike i brojne eminentne goste, koji su imali priliku obići dio lokacija u Kompleksu Ravne, uz pratnju i predavanja dr. Semira Osmanagića.

Drugi dio ovog sunčanog dana bio je rezervisan za muziku i ples, a za dobro raspoloženje su bili zaduženi članice i članovi Kulturno-umjetničkog društva „Željezara“ iz Zenice.

I ovu subotu Bosanska dolina piramida i Kompleks Ravne su bili mjesto za bijeg iz gradske gužve, mjesto odmora, relaksacije, ali i mjesto muzike i plesa.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 12 oktobar 2020 14:06
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved