Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

DR. OSMANAGIĆ GOST VIKEND PROGRAMA TELEVIZIJE SARAJEVO

Pored dolazaka najboljih sportista današnjice u Bosansku dolinu piramida, direktor Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ dr. Semir Osmanagić nastavlja i sa gostovanjima i promocijom u bh.medijima.

U nedjelju 18.oktobra 2020.godine dr. Osmanagić je gostovao u programu Televizije Sarajevo u vikend programu. Kroz gostovanje i emisiju bilo je riječi o projektima u Visokom, o istraživanjima, ali i o posjetama koje su u posljednje vrijeme sve češće, koje u Visoko i Bosansku dolinu piramida dovode najveće zvijezde sporta, umjetnosti, kulture, te iz Bosne i Hercegovine u svijet šalju pozitivne slike i prave najpozitivniju moguću promociju naše zemlje širom svijeta.

Na kraju skoro polusatnog gostovanja bilo je riječi i o novim projektima.

- Park „Ravne 2“ stalno dobija nove sadržaje, od ove godine to je i „Park cvijeća“, ali postao je i mjesto kulturnih dešavanja. Ove godine smo imali preko 20 događaja, od folklornih nastupa, preko yoga programa, do koncerata, sportskih događaja, predstava i predavanja. – kazao je dr. Osmanagić.

Sami kraj gostovanja ostavljen je i za poruku svim gledateljima TV SA.

- Život je kratak, moramo ga proživjeti dostojanstveno, ne trebamo grabiti, već davati zajednici u svakom pogledu. Trebamo biti zadovoljni, vratiti osmijeh na usta, manje gledajmo ono što nam poručuju kroz medije i naravno poziv svima u Visoko, u tunele po negativne jone, u naš park, borovu šumu, da ljudima vratimo osmijeh na usne. – poručio je dr. Osmanagić.

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (novembar-decembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved