Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

LEGENDARNI VAHIDIN MUSEMIĆ U POSJETI TUNELIMA RAVNE

Legendu bh.nogometa Vahidina Musemića sreli smo ove nedjelje 18. oktobra 2020. u Kompleksu Ravne, gdje je obilazio Prahistorijski kompleks tunela Ravne. Dolazak legende FK Sarajevo privukao je i pažnju prisutnih posjetilaca koji su prilazili da su fotografiraju i upoznaju sa čuvenim napadačem, a i naš mladi košarkaš Džanan Musa je iskoristio priliku za upoznavanjem sa Vahidinom.

- Od prije nekoliko dana sam počeo da dolazimo ovamo, u ove tunele, i želio sam da vidim to sve, što se dešava, jer sam čuo mnogo lijepih riječi o ovom projektu i svemu što se dešava. I moj prvi dolazak izazvao je neke pozitivne promjene, osjetio sam neko olakšanje i osvježenje u organizmu i imam namjeru što češće da dolazim. Jako mi je drago da je dr. Osmanagić otkrio ovoliko stvari i nadam se da će u budućnosti biti još otkrića i da će ove lokacije biti sve ljepše, a ja ću ovamo dolaziti koliko god budem mogao. – kazao nam je legendarni Vahidin Musemić.

Vahidin Musemić je tokom svoje impozantne karijere za Sarajevo odigrao 300 utakmica i postigao nevjerovatnih 300 golova. U dresu reprezentacije Jugoslavije debitovao je 6. aprila 1968. u Marseju protiv Francuske 1:1, bio je strijelac gola za Jugoslaviju. U dresu reprezentacije odigrao je 18 utakmica.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 19 oktobar 2020 19:08

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (novembar-decembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved