Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

SASTANAK VODIČA I OSNIVAČA FONDACIJE

U utorak 27. oktobra održan je redovni sastanak članova vodičke službe sa osnivačem i direktorom Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”, Dr. Semirom Osmanagićem.

Sastanku je prisustvovalo 15 oficijelnih vodiča Fondacije, a 10 ih je opravdano odsustvovalo.

Tema sastanka bila je protekla sezona. Koordinator vodiča Ajdin Ahmetspahić podnio je izvještaj o radu vodičke službe tokom ljetnih i jesenjih mjeseci te naglasio kako je zadovoljstvo naših gostiju najbolji dokaz da su u Visokom i dalje najprofesionalniji kadrovi koje turizam na ovim prostorima nudi.

Stariji vodič Namik Mejdija prenio je iskustva sa piramide Sunca. Posvjedočio je kako su najnovija infrastrukturna ulaganja u tu lokaciju ostvarila svoj cilj pa gosti imaju više sadržaja za vidjeti i više informacija za čuti.

Dr. Osmanagić je zaključio kako je jako zadovoljan radom vodičke službe Fondacije te kako je potrebno dalje raditi na unapređenju prezentacijskih vještina i usavršavanju kadra, kao i školovanju novog, a sve u cilju zadržavanja epiteta vodiča u Bosanskoj dolini piramida kao vrsnih prezentatora historije, arheologije, geologije ali i energetskih, duhovnih i ljekovitih implikacija koje rezultati naučnih mjerenja donose.

Zadnje ažuriranje srijeda, 28 oktobar 2020 09:52

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (novembar-decembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved