Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

U FUNKCIJI INTERNET STRANICA PARKA „RAVNE 2“ – WWW.PARKRAVNE2.COM

Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ u saradnji sa partnerima www.imarketing.biz i www.miragevisuals.art je kreirala novu web stranicu posvećenu najljepšem parku u ovom dijelu Europe, Arheološko-turističkom parku „Ravne 2“.

- U ovom vremenu kada većina ljudi nije u mogućnosti slobodno se kretati zbog straha izlaganju opasnosti od COVID-19 uz veliku pomoć naših partnera www.imarketing.biz i www.miragevisuals.art koji su svojim idejama i znanjem kreirali virtuelnu turu kroz Park Ravne 2 i tunele, želimo da svima pružimo priliku da posjete naš park i tunele u virtuelnoj formi, uživaju u njihovim čarima i pogledaju video priloge o instalacijama. – poručuju iz Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“.

Na novoj web stranici www.parkravne2.com posjetioci mogu pronaći sve potrebne informacije o parku „Ravne 2“, biti u toku sa svim događajima, ali i uživati u virtuelnom obilasku parka, kao i brojnih instalacija koje nudi ovo jedinstveno mjesto u našoj zemlji.

U sklopu web stranice koja je na početku napravljena u dvojezičnom formatu (Bosanski i engleski jezik) dostupna je i galerija fotografija parka „Ravne 2“, a tu ćete pronaći i informacije o vođenim turama kroz park, kao i arheološkim lokacijama u samom parku „Ravne 2“.

Bogata galerija fotografija i video sadržaja bit će ažurirana svakodnevno, a stranica će nuditi i sve aktuelne informacije i vijesti, te informisati naše posjetioce o svim aktivnostima, a svi oni koji trenutno nisu u mogućnosti da posjete park „Ravne 2“, imat će priliku uživati u jedinstvenoj virtuelnoj turi i obilasku najljepšeg parka na Balkanu, koju je uradio Arnes Biogradlija.

Novu stranicu parka „Ravne 2“ radio je još jedan mladi Bosanac i Hercegovac, Vedad Fejzagić.

- Programiranjem se bavim još od srednje škole, a trenutno sam zaposlen u jednoj od vodećih firmi u IT sektoru u Sarajevu. Prvi put kada sam došao u park „Ravne 2“ primijetio sam da se tu promovišu zdravi načini života i mislim da, kako vrijeme odmiče, toga nam sve više i više nedostaje. Stoga sam odlučio da na neki način pomognem Fondaciji i parku. U razgovoru sa dr. Semirom Osmanagićem došli smo na ideju o web stranici posvećenoj parku „Ravne 2“ koja će služiti kao prva stanica za posjetioce, kako iz regiona, tako i iz cijelog svijeta. Izuzetno mi je drago što nakon nekoliko sedmica rada možemo objaviti zvaničnu web stranicu parka „Ravne 2“ dostupnu na bosanskom i engleskom jeziku. – kazao nam je Vedad Fejzagić.

 

Zadnje ažuriranje petak, 30 oktobar 2020 09:42

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved