Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

MIRZA TELETOVIĆ – SVE ZRAČI POZITIVNOM ENERGIJOM I PRIJATELJSKOM ATMOSFEROM

Proslavljeni bh.košarkaš, nekada i NBA igrač u Brooklinu, Phoenixu i Milwaukee Bucksima, a danas predsjednik KSBiH, Mirza Teletović, posjetio je u ponedjeljak 16.novembra Bosansku dolinu piramida, a domaćin mu je bio dr. Semir Osmanagić.

Nakon obilaska nekoliko najinteresantnijih lokacija u Kompleksu Ravne, Prahistorijskog kompleksa tunela Ravne, parka „Ravne 2“, te Muzeja Fondacije, Mirza nam je kazao kako je impresioniran viđenim.

– Jako bitno je za sve ljude da dođu ovamo, bez nekih predrasuda, da sami sebe uvjere da je ovo jedna originalna priča, izvorski tačna. I ja pozivam sve ljude da dođu ovamo, da vide piramide, da prođu kroz sva iskustva koja sam i ja doživio. Sve zrači pozitivnom energijom i prijateljskom atmosferom, a ljudi koji su ovdje, na čelu sa dr. Osmanagićem iz srca pokušavaju da pokažu svima ovaj projekat, da dokažu svima da se u BiH nalaze piramide i da zaslužuju mnogo veću pažnju od ove koju sad imaju. – kazao nam je Teletović.

Inače, ovo je bila još jedna u nizu posjeta vrhunskih sportista Bosanskoj dolini piramida, koju su prije Mirze posjetili i Novak Đoković, Amel Tuka, Damir Džumhur, Džanan Musa, Vlade Divac i drugi uspješni sportisti i sportski radnici.

Zadnje ažuriranje utorak, 17 novembar 2020 08:05

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (novembar-decembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved