Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

ORIGINALNI SUVENIRI BOSANSKIH PIRAMIDA KAO IDEALAN POKLON ZA PRAZNIKE

Život u ova moderna, tehnološka doba je izuzetno stresan, a samim tim, naše ćelije svakodnevno naporno rade na odbrani organizma od raznih vanjskih utjecaja poput zagađenja i lošeg elektromagnetizma (struja, wifi, mobilni telefoni). Učinite nešto dobro za sebe i svoje najmilije i uz pomoć maštovitih i prelijepih orgonita eliminirajte nepotrebna štetna zračenja u Vašem domu.

Orgonit je širom svijeta poznat uređaj koji, zahvaljujući sastavu (metal, bakar, kvarc) neutralizira štetni elekromagnetni (EMF) smog u Vašem okruzenju te ne dozvoljava dodatno opterećenje ćelija ljudskog organizma. Orgoniti koje proizvodi obrt “Suveniri bosanskih piramida” izuzetno su kvalitetni, visoko potentni, a sve zahvaljujući činjenici da je u njih inkorporiran kvarcni kristal iz Prahistorijskih podzemnih tunela Ravne. Ove orgonite često testiramo, a o njihovom nevjerovatnom dejstvu pogledajte u video uratku dr. Semira Osmanagića;

Orgoniti s kvarcim kristalom iz Tunela Ravne dolaze u četiri veličine te shodno tome pokrivaju od 20 do 200 kvadratnih metara prostora. Nadalje, u ponudi je i orgonit kao privjesak za lančić ili kao privjesak za ključeve. Tako svoju zaštitu mozete nositi sa sobom bilo kuda.

O blagodatima vode iz Tunela Ravne postoje brojna svjedočanstva. Jedinstvena molekularna struktura ove vode i informacija koju sadrži čini je idealnom ‘živom’ vodom koja ima sposobnost istinske detoksikacije organizma i hidriranja. Prepoznajući kvalitet ove vode, razvijena je kozmetička linija koja se sastoji od: krema za lice, putera za tijelo i prirodnih dezodoransa, sve s dodatkom vode iz Tunela.

U ponudi su četiri vrste krema za lice: bosiljak i kamilica, hranjiva krema za zrelu kožu, kokos i lavanda s vitaminom E za intenzivnu hidrataciju, neven i kantarion za suhu i oštećenu kožu te čudesni melem napravljen od sedam vrsta eteričnih ulja s dodatkom meda i propolisa za teška stanja kože (upalne procese, ekceme).

Prirodni, ručno rađeni sapuni su: Lavanda (za sve tipove kože), Ruža (za osjetljivu kožu), Glina i đumbir (antibakterijski), Med, propolis i kozije mlijeko (za lice i kosu), Cimet, karanfilić i mak (za masnu kožu) te PSOREC, sapun s borovim katranom koji se pokazao kao izuzetno uspješan u tretmanima psorijaze.

Prirodni dezodoransi sastavljeni od 80 posto vode iz Tunela Ravne i 20 posto eteričnih ulja idealni su za osjetljivu kožu, a dolaze u mirisima breskve, kokosa i vanilije i ruže.

Puteri za tijelo napravljeni su od etericnih ulja badema i vanilije, ruže, limuna i jasmina.

Vrijeme je praznika i darivanja i sigurni smo da ćete sebe i svoje najmilije obradovati nekim od potpuno prirodnih proizvoda obrta ‘Suvenira bosanskih piramida’.

Ne zaboravite: kupovinom suvenira pomažete i projektu istraživanja bosanskih piramida i tunela Ravne te održavanju prelijepog parka ‘Ravne 2’.

Više informacija i narudžbe za čitav svijet na fb stranici ‘Souvenirs of Bosnian pyramids’.

https://www.facebook.com/bosnianpyramidofthesun/

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 11 decembar 2020 13:40

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved