Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

AMBASADOR SJEVERNE MAKEDONIJE U BOSANSKOJ DOLINI PIRAMIDA – OVO JE ČUDO LJUDSKOG MOZGA I INTELIGENCIJE

Njegova ekselencija Ekrem Ebibi, ambasador Republike Sjeverne Makedonije u našoj zemlji, prvi dan ove godine odlučio je sa porodicom provesti u posjetu Bosanskoj dolini piramida. U društvu sa dr. Semirom Osmanagićem obišli su Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, kao i dio parka „Ravne 2“, a nakon posjeta ambasador je s nama podijelio i svoje impersije.

- Ovo mi je drugi posjet i zahvaljujem se profesoru Osmanagiću što je imao vremena da nam pokaže ova fantastična otkrića. Interesantno je sve ovo vidjeti, a oduševljavajuće je što možemo primijetiti ostatke dvije civilizacije, davne koja je izgradila sve ovo i neke druge, koja je na neki način sve to ometala. Ljudima u Makedoniji sam već pojašnjavao i govorio o ovim otkrićima i lokacijama, te dobrobitima posjete. Pored tunela Ravne vidjeli smo i predivni park „Ravne 2“ i ovime samo širite pozitivni energiju, koja je potrebna ljudima u ova moderna doba, kada nas sa svih strana okružuje negativna energija. Fantastično je bilo i argumentirano pojašnjenje o negativnim jonima, o onome što nema nigdje drugo i onome gdje čovjek može slobodno da diše i da nema straha od negativnih utjecaja. Ovo je čudo ljudskog mozga, inteligencije, kako su prije toliko vremena uspjeli sve to izgraditi, da se i danas, sa svom tehnikom, čudimo svemu ovome. Želim vam svima mnogo zdravlja, uspjeha i da imate prijatelje širom svijeta, jer je prijateljstvo dobrobit ljudske duše. – kazao je ambasador Ebibi.

Na kraju posjeta dr. Osmanagić je ambasadoru poklonio i svoju knjigu sa posvetom, dok je ambasador Ebibi obećao da će se ponovo vratiti u Visoko i Bosansku dolinu piramida, a dogovorena je i buduća saradnja.

Zadnje ažuriranje subota, 02 januar 2021 09:59

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved