Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PRVI DAN NOVE GODINE DOVEO I PRVE GOSTE U BOSANSKU DOLINU PIRAMIDA

Iako ove godine nismo imali organizovanih dočeka Nove godine, a zbog restriktivnih mjera skoro da i nema stranih gostiju koji su se odlučili na dolazak u našu zemlju tokom novogodišnjih praznika, Bosanska dolina piramida prvog dana nove 2021.godine dočekala je i prve goste.

Kompleks Ravne su od jutarnjih sati počeli posjećivati pretežno gosti iz naše zemlje, koji su odlučili da prvi dan nove godine provedu u prirodnom okruženju, dopunjujući svoju energiju i poboljšavajući imunitet i zdravlje posjetom tunelima Ravne, kao i parku „Ravne 2“, koji je također primio prve goste.

Prvi dan ove godine obilježili su posjetioci iz nekoliko bh.gradova, dok je, kao i tokom cijele prošle godine, bilo i posjetilaca iz susjedne Srbije, koji su se ipak odlučili na dolazak u našu zemlju i posjet Bosanskoj dolini piramida. Ako se po jutru dan poznaje, i ukoliko u skorije vrijeme restrikcije koje su trajale skoro cijelu prošlu godinu, budu ukinite ili ublažene, Bosanska dolina piramida i ove godine očekuje veliki broj posjetilaca i nove rekorde.

Ono što je bitno pomenuti za sve naše posjetioce, sve lokacije u Bosanskoj dolini piramida otvorene su tokom cijele godine, a tokom zimskih mjeseci radno vrijeme je od 09:00 do 16:00 sati.

Zadnje ažuriranje subota, 02 januar 2021 10:04

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved