Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

VIJEĆNIK ALMIR LJESKOVICA OBIŠAO KOMPLEKS RAVNE

Jedan od novoizabranih vijećnika u novom Gradskom vijeću Visokog, Almir Ljeskovica, sa kolegom Tarikom Halilbegovićem, u nedjelju je bio gost dr. Semira Osmanagića, te posjetio Kompleks Ravne i upoznao se s onim što radi Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ na lokacijama u Visokom.

- Drago mi je da je dr. Osmanagić pored svih obaveza koje ima, kao i gostiju kojih ima evo i u januaru, uspio da izdvoji svoje dragocjeno vrijeme, te da nas upozna sa radom i planovima Fondacije. Ja sam i ranije posjećivao sve naše lokacije u Visokom, od Piramide Sunca, preko tunela Ravne, do prelijepog parka „Ravne 2“, a ovoga puta dolazim u nekoj malo drugačijoj ulozi, kao vijećnik, pa je bila ovo prilika i sa te strane da se upoznam sa svime što se dešava. Ovo su dragocjene lokacije, ne samo za Visoko i našu zemlju, već i mnogo šire, i nadam se da ćemo u budućnosti ostvariti jednu finu saradnju, kroz razne inicijative, ali i ideje, a sve s ciljem da doprinesemo još bolje razvoju lokacija, projekta, a samim time i još većem širenju ove pozitivne priče, koja na svu sreću dolazi upravo iz našeg grada. – kazao nam je Almir Ljeskovica, jedan od novih vijećnika u sazivu Gradskog vijeća Visoko.

Almir se na kraju dr. Osmanagiću zahvalio na svim naporima koje čini na razvoju i promociji Visokog, a iskoristio je posjet i da dr. Osmanagiću čestita na nagradi Dnevnog avaza, za Ličnost godine BiH.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 04 januar 2021 16:37

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved