Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

DR. OSMANAGIĆ GOSTOVAO U „VIKEND PROGRAMU“ TELEVIZIJE SARAJEVO

Gost vikend programa Televizije Sarajevo (TV SA) u nedjelju 10.januara bio je osnivač i direktor Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“, dr. Semir Osmanagić. Bilo je ovo još jedno u nizu gostovanja dr. Osmanagića na ovoj televiziji, a ovoga puta povod je bila velika nagrada koja je dodijeljena dr. Osmanagiću i koja će ovih dana biti i zvanično uručena, kao i rekordna sezona u Bosanskoj dolini piramida.

Dr. Osmanagić kao domaća ličnost godine i Joe Biden kao inozemna ličnost godine, bili su izbor Dnevnog avaza, te jedan od povoda gostovanja, ali također i situacija koja je zadesila cijeli svijet tokom ove godine, a koja je dokazala kako problemi ne moraju da budu kamen spoticanja da se napreduje u radu.

U dvadesetominutnom gostovanju dr. Osmanagić je govorio o izuzetno uspješnoj sezoni, o značajnim posjetama, o tajnama uspjeha u godini u kojoj je većina svijeta zabilježila katastrofalne rezultate, a naravno pričalo se i o planovima za narednu i naredne godine, te o nevjerovatnim lokacijama u Bosanskoj dolini piramida.

Gostovanje dr. Osmanagića u „Vikend programu“ Televizije Sarajevo možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=4VKQxxYGBts u dijelu od 40:35 do 1:00:00.

Zadnje ažuriranje utorak, 12 januar 2021 14:14

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved