Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

FOTOPRIČA - BIJELA BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA

Pored toga što je najveća i najstarija na svijetu, Bosanska piramida Sunca u srcu Bosanske doline piramida tokom zimskih mjeseci kao rijetko koja u svijetu, bude prekrivena sniježnim pokrivačem, koji joj daje poseban izgled.

Proteklih dana u Visokom, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini, zabilježene su sniježne padavine koje su Bosanskoj dolini piramida donijele sniježno ruho. U fotopriči vam donosimo ambijent sa Bosanske piramide Sunca prekrivene snijegom, koju i tokom zimskih mjeseci posjećuju gosti, ove zime uglavnom iz naše zemlje, te Srbije.

Inače, lokacije na Bosanskoj piramidi Sunca kao i sve lokacije u Bosanskoj dolini piramida otvorene su tokom cijele godine, pa je tako moguće uživati i u ovom neobičnom ambijentu najveće i najstarije piramide na svijetu.

Zadnje ažuriranje utorak, 19 januar 2021 07:55

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00 - 17:00 (februar - mart)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved