Logo
Print this page

ODRŽAN TRADICIONALNI “MEDIA DAY” ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA I NOVINARE

U subotu 20.februara 2021.godine u Kompleksu Ravne je održan tradicionalni “Media Day” Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”, događaj koji okuplja medijske kuće i novinare s kojima Fondacija ima izuzetno uspješnu saradnju.

Ovaj put u Visoko su stigli predstavnici medija iz Tuzle, Zenice, Sarajeva, kao i medija iz Visokog, a uz pratnju dr. Semira Osmanagića, svi prisutni su imali priliku da poslušaju izuzetno interesantne prezentacije, u Muzeju Fondacije, a nakon toga i u tunelima Ravne, kao i parku “Ravne 2”.

Prema riječima dr. Osmanagića ovakva tradicionalna okupljanja su prilika za upoznavanje s novinarima, ali i sa svime što radi i što je uradila Fondacija tokom prethodne godine, da se porazgovara i o planovima za sezonu koja počinje, te da iz Fondacije pokažemo kako je jedan od ključnih segmenata djelovanja medijska promocija projekta istraživanja Bosanske doline piramida.

Zadnje ažuriranje subota, 20 februar 2021 21:16
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved