Logo
Print this page

U FUNKCIJI NOVA TURISTIČKA WEB STRANICA FONDACIJE

U okviru kontinuiranog procesa modernizacije i jačanja kapaciteta, te razvijanja odnosa s javnošću, Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” od danas pušta u rad novu službenu, turističku web stranicu, dizajniranu u skladu s najsavremenijim trendovima.

Nova web stranica omogućava jednostavno praćenje novosti i dešavanja u vezi sa aktivnostima Fondacije, moderni prikaz sadržaja, olakšano pretraživanje, rezervacije tura i pristup informacijama o turističkim paketima, te generalno lakšu komunikaciju s osobljem Fondacije. Upotrebom responsive web dizajna zainteresirani mogu da nas prate i preko mobitela i tableta.

Na web stranici mogu se pronaći temeljne informacije o turističkim programima koji su u ponudi kao i elektronski obrasci za upite i prijave. Putem elektronskog obrasca zainteresirani mogu i da rezervišu turističke obilaske ili prijave volontiranje u skladu s ponuđenim paketima.

Stranica je dvojezičnog karaktera s dostupnim bosanskim/hrvatskim/srpskim te engleskim jezikom.

Stranica je aktivna na domeni www.bosanskepiramide.ba i na www.bosnianpyramids.ba za isti sadržaj na engleskom jeziku.

Službena web stranica Fondacie www.piramidasunca.ba i dalje ostaje u upotrebi s širokom paletom vijesti i video priloga.

Zadnje ažuriranje utorak, 06 april 2021 08:48
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved