Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

BOSANSKA DOLINA PIRAMIDA NA NASLOVNICI MAGAZINA „VISITBIH“

Stranica i magazin „VisitBiH“ u svom novom broju, broju 48., donosi priču o Bosanskoj dolini piramida, kao i posjeti najboljeg tenisera svijeta Visokom. Ova priča je ujedno i naslovna priča novog izdanja magazina koje je već dostupno i možete pročitati u online izdanju https://visitbih.ba/visit-bh-48/#14 a narednih dana magazin će biti dostupan i u print izdanju.

Inače, magazin i stranica „VisitBiH“ donose zanimljive priče sa različitih turističkih destinacija u našoj zemlji, ali i druge pozitivne priče iz ekonomije, privrede i turizma.

Naslov 48.izdanja magazina je „Čarolija koja je privukla i najboljeg tenisera svijeta“, a kroz priču su predstavljeni svi dolasci Novaka Đokovića u Visoko, njegove izjave, u priči otkriva i šta je to što ga iznova dovodi u našu zemlju, a naravno neizostavan dio priče su i glavne destinacije u Visokom, Bosanska piramida Sunca, Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, kao i park „Ravne 2“.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 20 maj 2021 14:14

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved