Logo
Print this page

BOSANSKA DOLINA PIRAMIDA NA NASLOVNICI MAGAZINA „VISITBIH“

Stranica i magazin „VisitBiH“ u svom novom broju, broju 48., donosi priču o Bosanskoj dolini piramida, kao i posjeti najboljeg tenisera svijeta Visokom. Ova priča je ujedno i naslovna priča novog izdanja magazina koje je već dostupno i možete pročitati u online izdanju https://visitbih.ba/visit-bh-48/#14 a narednih dana magazin će biti dostupan i u print izdanju.

Inače, magazin i stranica „VisitBiH“ donose zanimljive priče sa različitih turističkih destinacija u našoj zemlji, ali i druge pozitivne priče iz ekonomije, privrede i turizma.

Naslov 48.izdanja magazina je „Čarolija koja je privukla i najboljeg tenisera svijeta“, a kroz priču su predstavljeni svi dolasci Novaka Đokovića u Visoko, njegove izjave, u priči otkriva i šta je to što ga iznova dovodi u našu zemlju, a naravno neizostavan dio priče su i glavne destinacije u Visokom, Bosanska piramida Sunca, Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, kao i park „Ravne 2“.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 20 maj 2021 14:14
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved