Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

B2B SUSRET PRIVREDNIKA U PARKU „RAVNE 2“

Arheološko – turistički park „Ravne 2“ u Visokom, koji je već svjetski poznata atrakcija, u četvrtak 17.juna 2021.godine je bio mjesto okupljanja uspješnih bosanskohercegovačkih privrednika na B2B susretu koji je održan u sklopu projekta “Brzorastuće kompanije u Bosni i Hercegovini”. Mjesto iz kojeg i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković crpi energiju, kako to pišu svjetski mediji, bilo je centar uspostavljanja poslovnih odnosa bonitetno pouzdanih i brzorastućih kompanija.

Dr. Semir Osmanagić, u pozdravnom obraćanju upoznao je učesnike ovog događaja sa arheološkim otrkićem bosanskih piramida, te sa njima razgovarao o mogućoj saradnji. Direktori i vlasnici uspješnih kompanija odmaknuli su se od svakodnevnice i u opuštenoj atmosferi, pronašli nove poslovne partnere. Među učesnicima ovog događaja bili su predstavnici firmi: GS-Tvornica mašina Travnik, Derubis Yachts, PZU Eurofarm, Establish, TQM, Iscraemeco, NPL Project, Hotel Termag Jahorina, Euroguma itd.

Ovo je bila prilika i da se dodijele certifikati bonitetne pouzdanosti za firme: BH EUROPART​ i RR-Team.

Nakon dodjele certifikata, a tokom B2B razgovora, gostima se pridružila i “kraljica sevdaha” Hanka Paldum, a poslije su svi zajedno obišli tunel Ravne 2, koji je izgrađen kao kompleksna mreža prolaza i prostorija ispod bosanskih piramida.

Ono što se treba intenzivno istraživati, baš poput piramida, jeste koji je ključni faktor dobrog poslovanja, kako ne posustati pred problemima i ostati uspješan.

I ovaj B2B susret organizovale su Poslovne novine, sa analitičkim partnerom LRC-om, (članice LRC Grupe), uz pokroviteljstvo NLB banke d.d. Sarajevo, logističkog partnera City Šped-a, te BSP Oila koji je oficijelno gorivo brzorastućih kompanija, a sve uz institucionalnu podršku Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine.

Zadnje ažuriranje petak, 18 juni 2021 10:23

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00 - 19:00 (juli-septembar)
Posljednji ulazak u tunele u 18 sati.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i +387 (0)33 259 935


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved