Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

DR. OSMANAGIĆ I GORAN KARAN GOSTI TV SA I VIKEND EMISIJE

U subotu 26.juna 2021.godine, osnivač Fondacije dr. Semir Osmanagić je imao još jedno interesantno gostovanje u kantonalnom programu TV SA, tačnije u Vikend programu ove televizije. Ovoga puta s dr. Osmanagićem je gostovao i veliki prijatelj Fondacije Goran Karan, koji se videolinkom javio iz Hrvatske, dok je dr. Osmanagić bio gost u studiju.

I najava je bila interesantna, pa je tako prilog počeo odlaskom do Dalmacije, odakle se javio Goran Karan, koji je pozdravio dr. Osmanagića, njegovu suprugu Sabinu i sve uposlenike Fondacije, govorio o novoj pjesmi, ali i novim dolascima u Visoko.

- Sretni smo što imamo takvog prijatelja, očekujemo ga ovog ljeta u Visokom dva puta, na koncertu, ali i još jednom u septembru. – kazao je dr. Osmanagić, te u svom gostovanju govorio o brojnim gostima koji su tokom svih ovih godina dolazili u Bosansku dolinu piramida, i koji se uvijek rado vraćaju.

Ovo gostovanje je bilo prilika i za najavu turnira u basketu, za koji je dr. Osmanagić kazao da će biti održan sredinom septembra, te govorio o programu tog interesantnog događaja, koji ima humanitarni karakter.

Naravno, i ovoga puta bilo je riječi i o očekivanjima od ove turističke sezone, koja je počela na najbolji mogući način i od koje se očekuju rekordi.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 28 juni 2021 14:03

Pratite nas

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00 - 19:00 (juli-septembar)
Posljednji ulazak u tunele u 18 sati.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i +387 (0)33 259 935


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved