Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

OKTOBARSKA FOTO PRIČA IZ PRAHISTORIJSKIH PODZEMNIH TUNELA RAVNE

Misteriozni prahistorijski kompleks tunela Ravne krije brojne tajne, a gosti iz cijelog svijeta već godinama pohode ovu najposjećeniju i najzanimljiviju lokaciju u Bosanskoj dolini piramida. Kada je vrhunac sezone rijeke gostiju se slijevaju podzemnim hodnicima ovog prastarog kompleksa, dok su jesenji i zimski dio sezone prilika da se pogleda prava ljepota ovih misterioznih tunela.

Upravo je ovaj dio sezone i kišne padavine koje su malo smanjile posjete Tunelima Ravne iskoristila naša press ekipa da napravi zaista sjajne fotografije Prahistorijskog podzemnog kompleksa tunela Ravne koje donosimo u nastavku ovog teksta, a i ova foto priča je poziv za posjet ovim tunelima, koji kriju brojne tajne, ali i koji su jedno od najsigurnijih mjesta na našoj planeti.

Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne otvoren je tokom čitave godine, svakim danom, a posjete su moguće u terminu od 09:00 do 18:00 sati.

Zadnje ažuriranje srijeda, 13 oktobar 2021 17:16

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved