Logo
Print this page

OKTOBARSKA FOTO PRIČA IZ PRAHISTORIJSKIH PODZEMNIH TUNELA RAVNE

Misteriozni prahistorijski kompleks tunela Ravne krije brojne tajne, a gosti iz cijelog svijeta već godinama pohode ovu najposjećeniju i najzanimljiviju lokaciju u Bosanskoj dolini piramida. Kada je vrhunac sezone rijeke gostiju se slijevaju podzemnim hodnicima ovog prastarog kompleksa, dok su jesenji i zimski dio sezone prilika da se pogleda prava ljepota ovih misterioznih tunela.

Upravo je ovaj dio sezone i kišne padavine koje su malo smanjile posjete Tunelima Ravne iskoristila naša press ekipa da napravi zaista sjajne fotografije Prahistorijskog podzemnog kompleksa tunela Ravne koje donosimo u nastavku ovog teksta, a i ova foto priča je poziv za posjet ovim tunelima, koji kriju brojne tajne, ali i koji su jedno od najsigurnijih mjesta na našoj planeti.

Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne otvoren je tokom čitave godine, svakim danom, a posjete su moguće u terminu od 09:00 do 18:00 sati.

Zadnje ažuriranje srijeda, 13 oktobar 2021 17:16
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved