Logo
Print this page

ENERGETSKI FENOMENI BOSANSKE DOLINE PIRAMIDA U ITALIJANSKOM NAUČNOM ČASOPISU „SCIENZA E CONOSCENZA“

Italijanski naučni časopis „Scienza e conoscenza“ u svom posljednjem broju donosi veliku priču o energijama u Bosanskoj dolini piramida, ali i veliko predstavljanje dr. Semira Osmanagića, za kojeg u uvodu teksta kažu da je pronalazač bosanskih piramida, te spominju i još jednog velikog naučnika Michaela Tellingera.

Za dr. Osmanagića ovaj eminentni italijanski naučni časopis navodi kako je veliki dio svog života posvetio proučavanju drevnih civilizacija, a u tekstu donose i fotografije iz Bosanske doline piramida, parka „Ravne 2“ iz kojeg izdvajaju instalacije i energetske sadržaje.

U pitanju je intervju sa dr. Osmanagićem i Tellingerom na desetak stranica, u kojem se govori o energetskim fenomenima, s posebnom pažnjom posvećenom energetskim fenomenima Bosanske doline piramida, a autor na kraju teksta predstavlja dva velika naučnika.

Ovo je još jedna pozitivna priča, koja je ovoga puta svoje mjesto pronašla u priznatom naučnom časopisu, a što je svakako još jedna izuzetno bitna promocija Bosanske doline piramida, kao i brojnih fenomena iz Visokog i naše zemlje.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 28 novembar 2021 20:58
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved