Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

POZIV ZA PRIJAVU ZA ŠKOLU ZA VODIČE FONDACIJE

Fondacija "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" već tradicionalno organizuje Školu za vodiče Fondacije. Prijave se mogu slati do 1. februara 2022. godine kada će kandidati koji ispunjavaju uslove biti pozvani na razgovor.
Polaznici Škole će tokom 10 sedmičnih časova učiti pod nadzorom stručnog tima Vodičke službe, a nakon obuke i položenog ispita najbolji će već u maju početi sa radom na nekoj od arheoloških lokacija u Visokom.
Posao vodiča u Fondaciji je veoma odgovaran ali i zahvalan posao koji pored zarade nudi i odličnu priliku za rad u otvorenoj, energičnoj i kreativnoj sredini.
Pozivamo sve zainteresirane da pošalju prijavu što je prvi korak na putu do stručnog kolektiva Fondacije.
Informacije i prijave na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 09 januar 2022 18:28

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved