Logo
Print this page

POZNATI NA PIRAMIDAMA – GLUMAC EDIN GALI

Među brojnim poznatim osobama koje su nas ove godine posjetile u Bosanskoj dolini piramida, imali smo čast ugostiti i glumce, a jedan od njih je bio i Edin Galijašević Gali, glumac porijeklom iz naše zemlje, kojeg je životni put odveo preko Njemačke do SAD-a i Hollywooda, gdje ispunjava svoje životne snove.

– Nemam riječi kojima bih opisao sve ovo što imamo ovdje. Kao prvo, ta energija piramida, čovjek mora sam da to doživi, jer samo kad sve to doživiš, onda možeš da ispričaš i dočaraš ljudima. Inače, supruga mi je naučnica i njoj uvijek trebaju dokazi, a ja sam se ovom posjetom uvjerio da je ovo čudo neviđeno, a druga stvar, što me je najviše fasciniralo, jeste da sam se napunio energijom u čudesnom parku „Ravne 2“. Imam problema sa sinusima, a ova ljepota po ulasku i izlasku iz šume i parka, to je bio šlag na tortu. – izjavio je sada poznati hollywoodski glumac, Edin Gali, koji se nakon posjete zahvalio dr. Osmanagiću, te istaknuo kako mu je tokom cijelog odmora koji je trajao nekoliko sedmica, najljepši dan bio upravo dan proveden u Bosanskoj dolini piramida.

Zadnje ažuriranje srijeda, 12 januar 2022 12:56
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved