Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

DR. OSMANAGIĆ GOSTOVAO U VIKEND PROGRAMU TV SA

Osnivač Fondacije dr. Semir Osmanagić ove subote je bio gost Vikend programa na TV SA. Bila je ovo prilika da se razgovara i sumira protekla godina i sezona u Bosanskoj dolini piramida, ali i razgovara o nekim aktuelnim temama.

– Oko praznika smo imali malo više gostiju, a od februara sa toplijim danima očekujemo da će biti i više posjetilaca na našim lokacijama. Što se tiče 2021.godine ona je bila izuzetno uspješna, imali smo 136 000 gostiju što je apsolutni record, a ako nastavimo ovim tempom za 5-6 godina ćemo imati pola miliona gostiju. Protekle godine su nam se vratili volonteri kojih je bilo stotinjak, a nastavili smo i arheološke radove i imali brojna interesantna otkrića. Imali smo i stotine ljekovitih svjedočanstava, a iako se ne bavimo liječenjem, niti dajemo zdravstvene garancije, ovo što vidimo zbilja je intrigantno. – naglasio je dr. Osmanagić.

Pored sumiranja protekle godine, dr. Osmanagić je u ovom gostovanju govorio i o svom dolasku, odnosno preseljenju u Visoko, a nezaobilazna tema je bio i veliki prijatelj Fondacije Novak Đoković, koji se proteklih dana suočava sa brojnim problemima oko nastupa na Australian Openu.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 16 januar 2022 12:39

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved