Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” traži radnike

Obzirom da se iz godine u godinu zelene površine u parku povećavaju, shodno tome se javila i potreba za ljudima koji će raditi na održavanju i uređenju istih.

OGLAS

Pozicije koje trenutno zapošljavamo:

-baštovan/ka

- radnici na održavanju

Pozicija baštovan/ka zahtijeva nekoga ko će se s ljubavlju i maštom raditi na uređenju naših cvijetnih  površina, te neko ko može dati svoj doprinos pri uređenju istih.

Pozicija radnici na održavanju i čišćenju podrazumijeva rad na našim lokacijama, najviše košenje u parku Ravne 2,  čišćenje tunela Ravne i građevinski radovi.

Uslovi: da su državljani BiH, da su pismeni, vrijedni i pošteni, da su zdravstveno sposobni i da su skloni timskom radu. Poznavanje zanatskih zanimanja, građevinskih i rudarskih poslova su plus.

Ono što Vas očekuje:

-          Konkurentna primanja

-          Zdravo radno okruženje

-          Složan tim

-          Fleksibilno radno vrijeme (u zavisnosti od vremenskih uslova)

 

Prijave: poslati biografiju na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , donijeti lično u info-kućicu na tunelu Ravne ili telefonom na broj 061/75 75 44. Oglas ostaje otvoren do popune radnih mjesta.

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved