Logo
Print this page

NAJAVA OTVARANJA TENISKIH TERENA

U ‘Arheološko-turističkom parku Ravne 2’ u toku je izgradnja vrhunskih teniskih terena s pratećim objektima. Predviđeno je da otvaranje uslijedi u srijedu 13. jula 2022., odnosno tri dana nakon finala turnira u Wimbledonu.

Tog dana će park Ravne 2 biti zatvoren za redovne posjete. Ulaz će biti moguć samo uz predočenje kupljenih ulaznica.

Budući da se očekuje pravi sportski spektakl, kojeg će pratiti modna revija i koncert, sigurnost posjetilaca će biti od velike važnosti. Stoga će u park ući samo ograničeni broj ljudi. Agencija za bezbjednost će osiguravati sve ulaze u park.

U posebnom saopštenju za medije će biti opisan program događanja za taj dan s učesnicima i gostima.

Ovo će biti i prvi put da će karte biti prodavane za posjetu jednom događaju u parku. To će biti jedini način da se kontroliše broj ljudi koji će prisustvovati otvaranju terena. U prodaji će biti samo ograničen broj karata.

Limitirani broj karata će biti pušten u prodaju 1. juna. 2022. Ovim putem bi zamolili sve saradnike koji podržavaju projekt bosanskih piramida da kupe kartu umjesto da traže propusnice, odnosno besplatne akreditacije. To će biti najbolji način da pokažu svoju podršku projektu i ovoj velikoj investiciji.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 09 maj 2022 14:46
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved