Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

ZENIČKI OSNOVCI ODUŠEVLJENI IZLETOM U BOSANSKU DOLINU PIRAMIDA

Ovog petka, pored brojnih ekskurzija iz cijele Bosne i Hercegovine, Kompleks Ravne su posjetili i učenici Osnovne škole „Edhem Mulabdić“ iz Zenice. U Visokom su boravili učenici petih, šestih, sedmih, osmih i devetih razreda, uz pratnju nastavnog osoblja škole.

– Posjetili smo tunele Ravne koji su fenomenalni, meni lično je ovo drugi dolazak sa razredom, jer smo već jednom bili tokom protekle jeseni na moju inicijativu. Fenomenalno je izletište, prepuno pozitivne energije, meni je sve ovo prelijepo i topla preporuka svima da dođu, blagodat je imati sve ovo u Bosni i Hercegovini. Osim pozitivne energije učenici su imali priliku mnogo toga naučiti, nastavnica geografije je dok smo dolazili pripremila članak o historijatu Visoko i bosanskih piramida, učenike smo spremili i informisali, a oni su uživali u ovoj ljepoti. – kazala nam je nastavnica matematike i fizike u OŠ „Edhem Mulabdić“, Fahira Čevro.

U Kompleksu Ravne danas je boravilo skoro 300 zeničkih učenika, a kako su nam kazali, imali su predivno ispunjen dan, prepun igre, zabave, smijeha, ali i učenja.

Zadnje ažuriranje subota, 14 maj 2022 11:59

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved