Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

YOUTUBE ZVIJEZDA NUNI OTVARA MUZIČKI DIO SUMMER SOLSTICE FESTIVALA

Visočka, bh. i regionalna Youtube zvijezda, Namik Djulić Nuni, otvorit će sutra (petak, 17.juni 2022.godine) Summer Solstice Festival u parku „Ravne 2“, odnosno muzički dio ovog festivala. Nuni nastupa od 19:00 sati na Ljetnoj pozornici parka „Ravne 2“, a ovo će biti i njegovo premijerno predstavljanje pred domaćom, visočkom publikom.

Nuni je godinama Youtube zvijezda, ima preko 358 000 pretplatnika na Youtube kanalu, a u posljednje vrijeme se ponovo vratio svojoj staroj ljubavi – muzici. Nuni je snimio tri zanimljive muzičke numere, koje imaju milionske preglede, a na festivalu će se predstaviti upravo sa te tri pjesme. – Ovo je zaista sjajna priča, sve što dr. Osmanagić radi u našem gradu i zadovoljstvo mi je da budem dio festivala, da se predstavim publici iz našeg grada, ali i cijelog svijeta na svom terenu i u svom gradu. Ujedno ovu priliku koristim i da pozovem raju u park „Ravne 2“ na nastup, a ja mogu obećati sjajan provod. – kazao je Nuni u najavi svog nastupa.

Nuni će nastupiti sutra (petak, 17.juni) sa početkom od 19:00 sati na Ljetnoj pozornici parka „Ravne 2“. Ulaz u park, kao i parking su besplatni, pa je ovo idealna prilika da još jednom pozovemo sve ljubitelje muzike i prirode da nam se pridruže na ovom jedinstvenom događaju.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 16 juni 2022 19:30

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved