Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

TIJANA DAPČEVIĆ RASPLESALA PRISUTNE POSJETIOCE U PARKU „RAVNE 2“

Ovogodišnji Summer Solstice Festival koji ulazi u samu završnicu opravdao je očekivanja svih posjetilaca koji su protekli vikend odlučili da provedu u Bosanskoj dolini piramida i predivnom ambijentu parka „Ravne 2“.

U nedjelju uveče po prvi put na našem festivalu nastupila je još jedna velika regionalna zvijezda, Tijana Dapčević, koja je raspjevala i rasplesala nekoliko stotina posjetilaca, ali i sama iz Visokog odlazi prepuna pozitivnih utisaka i energije. Tijana je nastupila treće večeri festivala, a zajedno s publikom je horski otpjevala svoje najveće hitove, kao i najveće hitove s našeg govornog područja od drugih popularnih bendova i izvođača.

Interesantan program imaju i najmlađi posjetioci, koji su imali priliku uživati i u sjajnoj radionici Mali arheolog s našim arheologom Amnom Agić, dok su brojni izlagači prisutni na sajmu koji se uporedo sa festivalom održava u parku „Ravne 2“.

Večeras nas na Ljetnoj pozornici parka očekuju dva nastupa, Neša Twins i Nenad Vetma će se potruditi da nastave tradiciju dobre muzike i naprave dobru atmosferu kakva je vladala i prethodnih nekoliko noći, a ovo je poziv svima na još jedan dolazak i još jedan nezaboravan dan u Kompleksu Ravne.

Zadnje ažuriranje utorak, 21 juni 2022 20:10

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved