Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

KANTON I GRAD VISOKO STALI IZA TENISKOG SUPERSPEKTAKLA U 2023.

U uredu premijera Zeničko-dobojskog kantona održan je 2. avgusta 2022. sastanak na kome su prisustvovali predsjednik Vlade ZDK Mirnes Bašić, ministar za sport i kulturu ZDK Spahija Kozlič, gradonačelnik Visokog Mirza Ganić i direktor Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ Dr Semir Osmanagić.

Prisutni su se zahvalili Dr Osmanagiću na odlično organizovanoj svečanosti otvorenja teniskog stadiona u parku ‘Ravne 2’ u Visokom, koja je bila ubjedljivo najbolja promocija Visokog, Kantona i BiH u proteklom periodu.

Direktor Fondacije je upoznao prisutne o inicijativi za organizovanje turnira pod radnim nazivom ‘Masters Pyramid Cup’ u ljeto 2023. godine na terenima Regionalnog centra za pripreme vrhunskih tenisera u parku ‘Ravne 2’.

Prisutni su ocijenili da je to prilika za kontinuiranu i izvanrednu promociju koju svesrdno podržavaju. Obećali su da će budžeti Kantoan i Grada reflektirati mogućnost sufinansiranja, jer je riječ o društveno opravdanom projektu.

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved