Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

OFICIJELNA SUVENIRNICA FONDACIJE NUDI PROIZVODE I PREPARATE NA BAZI TUNELSKE VODE I MATERIJALA IZ TUNELA RAVNE

Oficijelna suvenirnica Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ koja se nalazi na ulazu u tunele Ravne i koju vodi Dženana je mjesto na kojem je jedino moguće nabaviti preparate, proizvode i suvenire koji su izrađeni od materijala koji dolazi direktno iz Prahistorijskog podzemnog kompleksa tunela Ravne. I ponuda je svakim danom sve veća i sadržajnija.

– Ovo je jedina oficijelna suvenirnica i jedini imamo pristup materijalu iz tunela. U ponudi je voda iz tunela Ravne, razne kreme, sapuni, hidrolati, proizvodi za zdravlje, tinkture, preparati za jačanje imunog sistema, kao i sirupi, čajevi, imuno preparati, maslaci za tijelo i brojni drugi proizvodi koji su 100% prirodni i sa vodom iz tunela Ravne, i većinom su to novi proizvodi, kao i jonizatori koje imamo i koji su izuzetno traženi. – ispričala nam je Dženana.

Pored proizvoda koji su bazirani na vodi iz tunela i materijalima, tu su i brojni suveniri za sve goste koji posjećuju lokacije u Bosanskoj dolini piramida.

– Orgoniti, suveniri s našim simbolima, majice, kačketi, sve se to nalazi u našoj ponudi, a tu je i nova knjiga dr. Semira Osmanagića „Moja priča“. Najprodavaniji i najtraženiji su orgoniti sa kristalima iz tunela, voda iz tunela, kao i svi proizvodi na bazi naše tunelske vode. – kazala nam je Dženana.

Zadnje ažuriranje srijeda, 03 avgust 2022 12:38

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved